Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1100 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL – Spirit heeft zaterdagmiddag de uitwedstrijd bij Deltasport met 1-1 gelijk gespeeld. Over de eindstand waren achteraf gemengde gevoelens.

Vooraf was menigeen misschien wel content geweest met een gelijkspel, gezien het feit dat de Vlaardingse ploeg de laatste wedstrijden indruk maakte met winst op Alexandria’66 en Binnenmaas. Maar gezien het spelbeeld, waarbij Spirit meerdere kansen creëerde, had er zeker meer in hebben kunnen zitten.

Maar na de late treffer van Deltasport, dat via een strafschop op voorsprong kwam, was iedereen met een geel-wit hart blij dat de Ouderkerkse ploeg er toch nog een gelijkspel uit haalde. Vlak voor tijd mocht Stefan Bitter, ook vanaf 11 meter, de 1-1 op het scorebord zetten.

Na het tweede gelijke spel op rij staat Spirit op de zesde plaats, vier punten achter koploper Rozenburg, dat met 2-3 verloor van Alexandria’66. Spirit heeft nog wel de eerder afgelaste wedstijd tegen De Zwerver tegoed. Rozenburg wordt op twee punten gevolgd door Sparta, NSVV en Alexandria’66. NSVV komt komende zaterdag naar Ouderkerk. In de strijd om de eerste periode hebben beide ploegen alleen iets aan winst om aansluiting te houden met de koploper. Aan de andere kant is het verschil met hekkensluiter De Zwerver ook maar slechts vier punten. De verschillen zijn klein in de 2e klasse D. Het zal dan ook voorlopig spannend blijven in deze competitie.

Door Eric de Vendt.

Dit bericht is 1100 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief