Archieven

Dit bericht is 381 keer gelezen

BERGAMBACHT – Na een beperkte corona-editie kan muziekvereniging Excelsior afgelopen zaterdag weer terugkijken op een geslaagd najaarsconcert. De ruim vierhonderd bezoekers konden luisteren naar het fanfareorkest, melody percussion band, de jeugdorkesten en de leerlingen van de cursus Muziek is Leuk. De uitvoering was het startpunt van het jubileumjaar. De muziekvereniging bestaat in oktober 2023 namelijk 125 jaar.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk zaten alle slagwerkers en fanfareleden gelijktijdig op een groot podium, waardoor ze elkaar voortdurend konden afwisselen. Tijdens avond werden vier jubilarissen in het zonnetje gezet: Ludovic Blommers en Melissa Versluys zijn 12,5 jaar lid, Sofieke den Hoed 50 jaar en Rinus Broere is maar liefst 60 jaar lid van de vereniging. Verder werden Netty Zanen-den Hoed en Arie Broere benoemd als erelid van Excelsior vanwege hun jarenlange inzet voor de club.

Voor het jubileumjaar van Excelsior zijn onder meer twee grote uitwisselingsconcerten, een Krimpenerwaard jeugd-play-in, een expositie en een kapellenfestival gepland. Het najaarsconcert op 11 november 2023 is het slotstuk, waar extra zal worden uitgepakt voor de jubilerende vereniging.

 

Dit bericht is 381 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief