Archieven

Dit bericht is 1566 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Binnenkort start alweer de vierde editie van het project ‘Maak een Vliegende Start’. Bij dit project worden mensen begeleid in het vinden van een nieuwe stimulans in hun ondernemerschap.

In januari startte de derde editie met zes deelnemers. Een half jaar lang gingen ze aan de slag met een eigen coach, en iedere twee weken met de groep.

Daarbij volgden ze workshops over ondernemerschap, businessplan, marketing, communicatie, sociale media, financieel, persoonlijke ontwikkeling, teambuilding en netwerken. Tijdens de finale hielden ze een eigen presentatie, om klanten enthousiast te maken.

In maart stond alles ineens stil door de coronacrisis. Projectleiders Lia Steeman en Mia Euwes pakten echter door en samen met de coaches, de trainers en de stichting de Oude Apotheek zorgden ze ervoor dat alle ondernemers in plaats van te stoppen, hun bedrijf toch in de picture konden zetten

Lia Steenman: “Nieuwe klanten meldden zich en iedereen heeft tijdens de finale kunnen stralen op de film en op het podium met hun eigen coach. Alle deelnemers keken terug op een zeer geslaagd traject met een wervelende slotavond.”

Dit bericht is 1566 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief