Archieven

Dit bericht is 1448 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Twee maanden geleden waren Felix (7) en Midas (5) van der Ree in actie voor het behoud van de dj’s op Efteling Kids Radio. Inmiddels zijn de dj’s verdwenen maar de actie heeft toch een positieve wending gekregen. 

Moeder Madelon had de jongens aangespoord voor een handtekeningenactie. Daarmee wilde ze aantonen dat kinderen, hoe klein ook, kunnen uiten als ze het ergens niet mee eens zijn. De jongens zijn aan de slag gegaan en wilden daarmee voorkomen dat de gepresenteerde programma’s zouden verdwijnen. Meer dan 400 handtekeningen werden ingezameld.

Goede afloop
De actie van Felix en Midas is ook bij de Efteling niet onopgemerkt gebleven. Madelon maakt trots bekend dat op maandag 3 mei de petitie symbolisch wordt overhandigd aan de commercieel directeur van de Efteling. Daarbij is het goede nieuws dat de dj’s Arnoud en Mayoni een eigen Kids radiostation gaan starten. Precies de twee presentatoren waar de broertjes van der Ree graag naar luisterden. Mede gesteund door de actie hebben de initiatiefnemers de plannen doorgezet om een nieuw radiokanaal te beginnen. Daarbij worden ze gesteund door hun voormalige werkgever.  Vanaf 1 mei a.s. gaat het internetstation van start. Te beluisteren via deze link.

Spannend
De gunstige wending van de actie werd door Madelon zaterdagmiddag bekend gemaakt in de uitzending bij RTV Krimpenerwaard. Uiteraard vonden de kinderen het erg spannend om in een echte radiostudio te zijn. Ze zien uit naar het bezoek aan de Efteling en zullen regelmatig afstemmen op hun favoriete dj’s.

 

De dj’s Arnoud en Mayoni

 

Dit bericht is 1448 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief