Archieven

Dit bericht is 3819 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – Met een ferme klap op een rode knop opende wethouder Jan Vente van de gemeente Krimpenerwaard zaterdag de nieuwe loods van party-cateraar Arie Kok op bedrijventerrein Mercurius in Krimpen aan de Lek. Een feestelijke regen van confetti was het gevolg.

Kok liet de nieuwe opslagruimte bouwen in samenwerking met zijn buurman Vermeulen Autoschade en daarmee beschikt hij over een welkome aanvulling op de vierkante meters die hij nodig heeft om alle attributen voor een gezellig feest te kunnen opslaan. Denk aan tenten, meubilair, serviesgoed, bestek en glaswerk, barbecues in soorten en maten, kindervermaak zoals springkussens en oud-Hollandse spelen.

In 2010 werd de schuur achter zijn huis te klein voor al die spullen en huurde hij zijn eerste loods aan de Mercurius. Na loods twee en drie kwam er nu dus een vierde bij, waarin onder andere de onlangs aangeschafte food-trucks een plek hebben gekregen. Voorafgaande aan de openingshandeling roemde wethouder Vente de wijze waarop Arie en Petra Kok hun onderneming in 25 jaar hebben uitgebouwd. “Blijven investeren blijkt ook hier een succesvol beleid te zijn om een bedrijf te doen groeien.” En geïnvesteerd hebben ze!

Na de overname van een kleine ambachtelijke slagerij in Capelle-West begonnen ze met de verzorging van hapjes voor feesten en partijen. Al snel voldeden ze aan de vraag van hun cliënten om ook complete party’s te verzorgen. Arie Kok is er de man niet naar om dingen aan anderen uit te besteden en begon te investeren in attributen om complete party’s te organiseren zodat hij alles in eigen hand kan houden.

Met de uitbreiding van zijn magazijn groeide ook zijn bedrijf. Arie heeft inmiddels meer dan dertig medewerkers in dienst, beschikt voor het vervoer naar de locaties over tien auto’s en veertien koelaanhangers. Het aantal festiviteiten waar Arie Kok de catering voor verzorgt varieert van dertig tot wel honderd per week.

Om de recente uitbreiding van zijn bedrijf te laten zien hield Kok op zaterdag een open huis in het bedrijfspand aan de Mercurius. “Meteen een mooie gelegenheid om ons 25-jarig jubileum te vieren met onze leveranciers, klanten en andere belangstellenden”, besloot hij. Dat werd een geweldig feestje! Met natuurlijk hapjes van de barbecue, drankjes, springkussens, schminken en ander vermaak voor de kinderen, een goochelaar, een sneltekenaar en levende muziek van onder meer –wie anders- accordeonist Arie van der Graaf. Zelfs de vrijwillige brandweer was erbij met een aantal moderne en klassieke voertuigen. De hele dag was het druk en gezellig aan de Mercurius. Alweer een geslaagd feest van Arie Kok, catering en partyverhuur. Zoals hij dat al 25 jaar waar weet te maken.

 

Dit bericht is 3819 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief