Archieven

Dit bericht is 1227 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – De GGD heeft aangegeven in juni nog niet in de Ark in Krimpen aan den IJssel te vaccineren. Wanneer én of zij hier later nog gaat vaccineren is nog niet bekend.

Komende maand vaccineert de GGD op 14 plekken in de regio. Dit zijn er minder dan eerder was bedacht. Het betekent dat de locaties in Brielle, Krimpen aan den IJssel, Westvoorne en de Mercatus sporthal in Rotterdam niet opengaan als vaste priklocatie van de GGD. Op de 14 grote plekken kunnen veel prikken worden gezet in een korte tijd. Zo denkt de GGD de inwoners van Rotterdam-Rijnmond zo snel mogelijk te vaccineren.

Wethouder Hugo van der Wal (portefeuillehouder) vindt het besluit om de Ark niet te openen als vaccinatielocatie jammer. “Ik hoop dat onze inwoners zich wel laten vaccineren in de buurt van Krimpen aan den IJssel.”

De GGD neemt het overgrote deel van de opgave die bij huisartsen lag op zich. Waar ze nu zo vijfduizend prikken op een dag zetten, groeit dit naar verwachting naar zeventienduizend op eer dag. De GGD treft hier nu al de nodige voorbereidingen voor. Zo kiezen ze voor grotere locaties verspreid over de regio.

Dit bericht is 1227 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief