Archieven

Dit bericht is 4846 keer gelezen

BERGAMBACHT – Vanaf maandag 27 december kunnen inwoners van Krimpenerwaard in De Waard in Bergambacht terecht om een boosterprik te halen. GGD Hollands Midden neemt het zalencentrum vanaf dan in gebruik als vaccinatielocatie.

Het kabinet heeft vanwege de opkomst van de omikron-variant van het coronavirus besloten om de boosterprik versneld aan te bieden aan iedereen van 18 jaar en ouder. Vanaf week 52 kunnen inwoners in zalencentrum De Waard aan de Meidoornstraat 7 in Bergambacht terecht om de boosterprik te halen. De GGD maakt De Waard de komende dagen klaar voor gebruik.

De Waard wordt in z’n geheel in gebruik genomen als vaccinatielocatie. Dit betekent dat de huidige huurders in deze periode geen gebruik kunnen maken van De Waard. Voor de huidige huurders wordt gezocht naar een tijdelijke vervangende locatie.

De boosterprik wordt alleen gegeven op afspraak. Gevraagd wordt dan ook om niet zonder afspraak naar de vaccinatielocatie te komen. Een afspraak maken kan op: www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Een afspraak maken is alleen online mogelijk.

Dit bericht is 4846 keer gelezen

Deel dit:

3 Reacties op GGD heropent vaccinatielocatie Bergambacht om versneld boosterprikken te kunnen zetten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief