Archieven

Dit bericht is 1734 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – GGD Hollands Midden houdt woensdag 24 en donderdag 25 november prikdagen in De Stoep in Bergambacht. Iedereen die nog niet eerder tegen corona gevaccineerd is, kan deze dagen zonder afspraak terecht voor de eerste of tweede prik.

De komende dagen wordt De Stoep (Het Hooge Zand 1) ingericht als tijdelijke vaccinatielocatie. Iedereen die nog niet eerder tegen corona gevaccineerd is, kan er op woensdag 24 en donderdag 25 november terecht voor de eerste of tweede prik. Het is niet nodig om hiervoor een afspraak te maken. In De Stoep wordt geprikt met het vaccin van BioNTech/Pfizer. Er is een arts aanwezig die eventueel vragen beantwoordt.

De tijdelijke priklocatie is open van 14.00 uur tot 19.00 uur. De prikken worden gezet in het restaurantgedeelte van De Stoep,.

Mensen met een zeer zwak immuunsysteem kunnen hun derde prik in de Stoep krijgen. Zij hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen van een medisch specialist.

De zogenaamde boosterprik wordt niet in De Stoep gegeven. Inwoners kunnen hiervoor, nadat zij een uitnodiging hebben gekregen, terecht op de GGD-vaccinatielocaties in Gouda, Leiden en Alphen aan den Rijn.

Dit bericht is 1734 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief