Archieven

Dit bericht is 2344 keer gelezen

GOUDERAK – De ondergrondse glascontainer op het Johan Brouckplein in Gouderak zit zo vol, dat glaswerk er maar gewoon naast wordt gezet. Gemeente Belang Krimpenerwaard spreekt van een ongewenste situatie en wil weten wat de oorzaak hiervan is.

Gemeente Belang heeft van omwonenden gehoord dat dit niet de eerste keer dat de glascontainer stampvol is. In de eerstvolgende commissievergadering zal de lokale partij vragen stellen of hier sprake is van een technisch mankement of dat de frequentie van het legen van de glascontainer niet berekend is op de toevoer van de hoeveelheid glas.

Daarnaast zal Gemeente Belang vragen naar de handhaving en of het voor een ieder duidelijk is welke actie er ondernomen moet worden als de glascontainer vol zit. Aansluitend zal gevraagd worden of meer plekken in de gemeente kampen met overvolle glascontainers.

Dit bericht is 2344 keer gelezen

Deel dit:

3 Reacties op Glascontainer Gouderak overvol

  • Wat dachten jullie ervan om meerdere keren te legen. ❓

  • Dit komt ook doordat in Gouderak het blik bij het glas moet in plaats van bij het plastic zoals in veel andere plaatsen.
    Dus misschien toch een idee om in onze gemeente het blik ook bij het plastic te mogen doen Dat scheelt weer een paar keer de glasbak legen.

  • Misschien handig om er meer neer te zetten? Op de Lageweg staan er 2, op Gouderak maar 1, beetje raar….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief