Archieven

Dit bericht is 1818 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – DELTA Netwerk start met een glasvezelcampagne in Krimpenerwaard, te beginnen in Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk. In de kernen Schoonhoven, Bergambacht en Ammerstol zal vanaf oktober 2022 een vraagbundeling volgen. Als 20% van de inwoners van Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk vóór 28 september 2022 een glasvezelabonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders op het netwerk van DELTA Netwerk, komt er glasvezel.

Tegenwoordig is goed en snel internet een basisbehoefte. Thuiswerken, studeren, streamen, gamen, zorg op afstand, maar ook het op afstand bedienen van techniek in huiswordt allemaalsteeds gebruikelijker. We ziende behoefte aan internetcapaciteit elk jaar groeien. Daarom zijn we blij dat ook Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk toegang krijgen tot het netwerk van de toekomst,’ aldus projectleider Konrad van Wijngaarden van DELTA Netwerk.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd
Inwoners van Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Ook kan iedereen in Krimpenerwaard op deltanetwerk.nl een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor glasvezel. Melden inwoners van Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk zich vóór 28 september2022 aan, dan is de glasvezelaansluiting gratis. Het enige dat men betaalt zijn de abonnementskosten voor internet, tv en/of bellen bij de telecomaanbieder.
(Online) informatieavonden
Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over glasvezel, de kosten, voorwaarden en de aanleg van glasvezel, organiseert DELTA Netwerk informatieavonden. Deze vinden plaats op:
•Donderdag 7 julivanaf 19:00 uur in Sporthal De Bakwetering in Lekkerkerk
•Dinsdag 12 juli vanaf 19:00 uur in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek
Meer informatie is te vinden op deltanetwerk.nl. Ook is er een online een informatieavond. Op maandag 11 julivanaf 19.30 uur kan iedereen deze bijwonen vanaf een computer, tablet of telefoon. Aanmelden hiervoor kan via deltanetwerk.nl
Wie is DELTA Netwerk?
DELTA Netwerk is één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al ruim 1 miljoenhuishoudens en bedrijven toegang tot hetlandelijke netwerk van DELTAFiber. En daar komen iedere maand zo’n 20.000 adressen bij.

Dit bericht is 1818 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief