Archieven

Dit bericht is 1049 keer gelezen

REGIO – Deze winter van woensdag 15 december tot en met zondag 9 januari zal traditiegetrouw Gouda wederom in het teken staan van winterplezier en ijspret voor jong en oud, als de ijsbaan midden in het stadshart terugkeert. Nu zelfs met een extra week vóór de kerstvakantie.

Het is uniek in Nederland dat er midden in een stadshart rondom een historisch monument als het ‘Oude stadhuis’ geschaatst kan worden op een baan van tweehonderd meter lengte.

Mensen komen hiervoor vanuit de hele regio en zelfs het hele land naar Gouda toe.

Organisator van het jaarlijkse evenement Grand Canyon Events BV is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen. “Belangrijk is ook de hernieuwde samenwerking met het stadhuis”, zegt directeur Remko van der Hammen van Grand Canyon. “In goed overleg met de betrokken partijen en de gemeente Gouda wordt bekeken hoe we ‘Het Stadhuis’ als locatie zo goed mogelijk kunnen integreren in het totale evenement.”

Net als de gehele evenementenbranche heeft ook Grand Canyon eerst goed na moeten denken over alle beperkende maatregelen die de coronapandemie met zich meebrengen.

Van der Hammen: “Mede daarom is gekozen voor een éénmalig aangepaste editie zonder horecatent, maar voor een sfeervol ‘open air’ koek & zopie-buitenterras.”

Van der Hammen geeft aan blij te zijn een manier te hebben gevonden om het evenement op een veilige en verantwoorde manier doorgang te kunnen laten vinden, zonder daarbij in te boeten op kwaliteit van het evenement zelf. “De afmeting van de baan zal exact hetzelfde zijn als voorgaande jaren.”

Kaarten voor twee uur schaatsen zijn te koop vanaf zes euro. Openingstijden van 9.00 tot 23.00 uur.
Ze ook www.goudseijsbaan.nl.

Dit bericht is 1049 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief