Archieven

Dit bericht is 1157 keer gelezen

REGIO – De Goudse Schouwburg heeft op maandag 23 mei het programma van theaterseizoen 2022-2023 gepresenteerd. Sjaak Bral en directeur Tineke Maas namen het publiek in vogelvlucht mee door de highlights van komend seizoen, afgewisseld met optredens van Piepschuim, Flip Noorman, Lotte Velvet, Grof Geschud, The Legends met Michael Varekamp en Tess Merlot. Matijs Jansen van Wunderbaum kwam vertellen over The Clowns Convention en Laura van Dolron sloot het geheel af met een unieke, hilarische live action column.

De avond werd afgesloten met een gezellige borrel in het Theatercafé. De bezoekers ontvingen als eerste de nieuwe brochure en konden tickets kopen voor de voorstellingen die ze op de avond hadden gezien.

Het programma
Het is de Goudse Schouwburg weer gelukt om een mooi programma samen te stellen met o.a. de laatste show van Youp van ’t Hek en een nieuwe show van Peter Pannekoek, concerten van Ilse De Lange, Tania Kross en OG3NE, alle grote dans- en toneelgezelschappen en heel veel nieuwe namen.

De nieuwe seizoensbrochure valt op de mat tussen 31 mei en 4 juni. Voor iedereen die verder geïnteresseerd is in het nieuwe programma en de brochure niet ontvangt is de op te halen bij Tickets & Servicebalie aan de Boelekade of bij Cinema Gouda aan de Burgemeester Jamessingel.
De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op zaterdag 11 juni om 11:00 uur, zowel online, telefonisch als aan de kassa op de Boelekade.

Het gehele programma kunt u online vinden op de website www.goudseschouwburg.nl.

Dit bericht is 1157 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief