Archieven

Dit bericht is 536 keer gelezen

Foto: Raymond de Vries

REGIO – In juni organiseert het Jeugdtheaterhuis veel activiteiten in de Krimpenerwaard. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn er gratis proeflessen Musical en Theater in het Cultuurhuis te Krimpen aan de Lek. Verder kunnen kinderen zich opgeven voor een reeks kennismakingslessen Toneel op twee verschillende basisscholen. Wie wil, kan zich nu opgeven. 

Houd je van acteren, dansen en/of zingen? Of wil je juist eens uitproberen of het iets voor jou is? Donderdag 9 juni kan dat! Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn er gratis proeflessen Musical en Theater in het Cultuurhuis te Krimpen aan de Lek. Nieuw op deze locatie van het JTH zijn de Theaterlessen: daarin ligt de focus op toneelspelen en ervaar je hoe het is om even helemaal iemand anders te zijn.

Rooster:

  • Musical-Theaterles voor 4 t/m 6 jaar             »             16.30-17.30 uur
  • Musical of Theaterles voor 7 t/m 9 jaar        »             17.15-18.15 uur
  • Musical of Theaterles voor 10 t/m 12 jaar    »             18.30-19.30 uur

Meld je van tevoren even aan op www.jeugdtheaterhuis.nlKennismakingslessen Toneel: vanaf juniHet Jeugdtheaterhuis organiseert daarnaast kennismakingslessen Toneel op twee basisscholen in de regio: de Prinses Ireneschool in Krimpen aan de Lek en De Schakel in Ouderkerk aan den IJssel. In 4 lessen (voor 40 euro) maak je kennis met verschillende aspecten van acteren. Scènes maken, verhalen verzinnen en op avontuur!
Voor wie?Kinderen van 8 t/m 12 jaar (uit groep 5 t/m 8) – je hoeft niet op bovenstaande scholen te zitten om mee te doen. Waar en wanneer?– Vanaf 7 juni op de Prinses Ireneschool in Krimpen aan de Lek, dinsdag 14.30-16.00 uur– Vanaf 15 juni op De Schakel in Ouderkerk a/d IJssel, woensdag 14.30-16.00 uurMeer informatie en aanmelden via de website jeugdtheaterhuis.nl

Dit bericht is 536 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief