Archieven

Dit bericht is 1799 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – Op zaterdag 26 november 2022 zal niemand minder dan Trijntje Oosterhuis een schitterend concert geven met het Symfonisch Blaasorkest van Muziekvereniging Crescendo.

Crescendo bestond twee jaar geleden 120 jaar en gaan dat nu eindelijk vieren met een Groots Promconcert. Het Symfonisch Blaasorkest speelt met Trijntje Oosterhuis mooie stukken uit haar repertoire. Samen met een fantastisch koor en een toffe band wordt er een groot feest van gemaakt.

Als een van de meest veelzijdige zangeressen van ons land varieert Trijntje Oosterhuis met gemak tussen verschillende genres. Ze kwam vanuit de pop/soul, maakte verschillende albums met nummers van Burt Bacharach, nam een jazzplaat op met de bigband Clayton-Hamilton Jazz Orchestra en bracht weer een heel ander geluid in samenwerking met Anouk.

Goed om te weten: er nog plek in het koor, dus lijkt het je leuk om met Trijntje Oosterhuis op het podium te staan; meldt je aan via sbo@crescendokrimpen.nl. Er wordt een deelnemersbijdrage gevraagd van € 55,-. Of je nu wel of geen zangervaring heeft, man of vrouw, zing en swing mee tijdens dit Groots Promconcert.

Kortom dit wil je niet missen! Zet zaterdag 26 november alvast in de agenda.

Dit bericht is 1799 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Groots Promconcert Crescendo met Trijntje Oosterhuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief