Archieven

Dit bericht is 656 keer gelezen

schoon

(Foto: Janet de Graas)

HAASTRECHT – Haastrecht is weer een stukje schoner geworden. Dit met dank aan een groepje betrokken vrijwilligers.
Ruim tien jaar geleden startte de voormalige gemeente Vlist met ‘Vlist in actie’: een leefbaarheidsproject waar inwoners ideeën konden aandragen om de leefbaarheid in de kernen Haastrecht, Stolwijk en Vlist beter te maken.
Emmy Kool (derde van rechts) en Simone Abel (links) ergerden zich aan al het zwerfvuil op straat en wilden de handen wel uit de mouwen steken.
Sindsdien gaan ze er elke eerste vrijdag van de maand op uit om de achtergelaten rommel op te ruimen. Ze vertrekken vanaf de Bredeweg bij de oude brandweerkazerne, tegenover Theater Concordia. Vrijdag gingen ze met z’n achten op pad, uitgerust met handschoenen, grijpstokken en afvalkarretjes die beschikbaar zijn gesteld door de gemeente Krimpenerwaard.
Al met al een gezellige groep vrijwilligers, maar versterking om Haastrecht nog schoner te maken is welkom. Aanmelden kan bij Simone Abel via info@abeloffice.nl.
Vrijdag 22 en zaterdag 23 maart van 13.00 tot 16.30 uur zijn er de landelijke opschoondagen. Ook hiervoor zijn er vrijwilligers nodig.Aanmelden kan via info@abeloffice.nl of c.slob@krimpenerwaard.nl

Dit bericht is 656 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief