Archieven

Dit bericht is 1544 keer gelezen

HAASTRECHT- Het vlaggenschip van de voetbalvereniging Haastrecht is zaterdagmiddag kampioen geworden in de 4e klasse. Haastrecht won op eigen veld met 8-0 van GSV. Maar om dit weekend al kampioen te worden, moest Bergambacht puntverlies lijden in Stolwijk. Dat gebeurde, want de derby tussen Stolwijk en Bergambacht bleef 0-0.  

Haastrecht wilde niets aan het toeval overlaten en kwam ook deze middag weer makkelijk tot scoren. Al na 3 minuten zette Tijmen Raateland de Haastrechtenaren op voorsprong. Bij rust was het 3-0 voor de formatie van trainer Marco Versloot. In de tweede helft draaide de doelpuntenmachine gewoon door en na negentig minuten stond er 8-0 op het scorebord. Op dat moment was de wedstrijd tussen Stolwijk en Bergambacht al afgelopen en dus kon het kampioensfeest op Nieuw Wilgenoord gevierd gaan worden.

Spannend
In de eerste helft van de competitie was het nog spannend en wonnen Bergambacht, Floreant en Haastrecht hun wedstrijden meestal vrij gemakkelijk. In de tweede helft van de competitie lieten Bergambacht en Floreant bij tijd en wijl punten liggen en Haastrecht bleef de meeste wedstrijden winnen. De wedstrijd tegen GSV was de 44e wedstrijd op rij dat Haastrecht ongeslagen bleef.
De spelers op de bank, die meestal gedurende de wedstrijden in het elftal werden gebracht door trainer Marco Versloot, maakten de ploeg niet zwakker. Bovendien wisten veel Haastrechtenaren dit seizoen het doel makkelijk te vinden. Met de achtklapper tegen GSV komt het aantal gemaakte doelpunten dit seizoen op 107 en dan zijn er nog twee wedstrijden te spelen.

Zo kon er vanmiddag al feest gevierd gaan worden bij de voetbalvereniging Haastrecht, die dit jaar 101 jaar bestaat en het 100-jarig jubileum alsnog gaat vieren. Op 11 juni is er daarom een speciale dag voor alle jeugdleden. Op 16 juni wordt er een receptie gehouden voor oud-leden van de voetbalvereniging Haastrecht. Oud-leden die zich voor deze receptie aan willen melden, kunnen een mail sturen naar bestuur@vvhaastrecht.nl   Op 18 juni is er op Nieuw Wilgenoord een groot feest voor alle huidige leden van de kersverse kampioen.

 

Dit bericht is 1544 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Haastrecht kampioen na grote overwinning

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief