Archieven

Dit bericht is 1894 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Zoveel mogelijk Krimpenaren aan het sproten krijgen. Dat is het doel van het Lokaal Sportakkoord Krimpen waar sportverenigingen/-aanbieders, scholen, gemeente en andere maatschappelijke partners woensdag hun handtekening onder zetten.

Het akkoord bevat onder andere een actieplan dat met alle betrokken partijen van 2020 tot 2022 samen wordt uitgevoerd en gemonitord.

Het Krimpense sportakkoord beschrijft zes ambities waar de partners zich komende jaren voor gaan inzetten. Dit zijn ambities die te maken hebben met de thema’s ‘vitale sport- en beweegaanbieders’, ‘inclusief sporten en bewegen’, ‘van jongs af vaardig in bewegen’, ‘duurzame sportinfrastructuur’, ‘positieve sportcultuur en topsport die inspireert’.

Tijdens verschillende bijeenkomsten begeleidde sportformateur Ineke van Vliet de organisaties en sportverenigingen naar een breed gedragen Krimpens sportakkoord.

Dit akkoord is de uitwerking van het Nationale Sportakkoord waar de minister van Sport samen met de sportbonden, gemeenten, maatschappelijke organisaties en bedrijven zijn handtekening onder zette. Doel van dit akkoord is er voor te zorgen dat iedereen in een veilige, gezonde omgeving met plezier kan sporten en bewegen.

Dit bericht is 1894 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief