Archieven

Dit bericht is 722 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Het platform voor duurzaam ondernemen WaardZaam lanceert de ‘Hartstikke Sociaal Bokaal’ voor werkgevers die statushouders helpen aan werk.

Dit jaar ligt de focus van WaardZaam op werkgevers die een bijdrage leveren aan de participatie van statushouders, vluchtelingen die een officiële verblijfsstatus hebben. WaardZaam heeft voor dit thema de samenwerking gezocht met Krimpenerwaard Intercultureel, die zich inzet voor de integratie en participatie van statushouders in de Krimpenerwaard.

Werkgevers kunnen een stageplek, een werkervaringsplaats of een baan in hun bedrijf aanbieden aan statushouders. Krimpenerwaard Intercultureel zal zowel de werkgever als de statushouder begeleiden in dit proces.

Werkgevers in de Krimpenerwaard die een statushouder helpen, maken kans op de ‘Hartstikke Sociaal Bokaal’. Een onafhankelijke jury zal in het najaar die werkgever kiezen die zich het meest ingezet heeft voor statushouders. Daarbij wordt onder meer gekeken naar de extra stappen die de werkgever heeft gezet om een statushouder een werkplek te bieden en hoe vernieuwend en inspirerend de werkgever omgaat met diversiteit binnen de organisatie.

Meer informatie staat op de website van Krimpenerwaard Intercultureel.

Dit bericht is 722 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief