Archieven

Dit bericht is 2790 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Beauty & Brains, de ondernemersvereniging voor vrouwelijke ondernemers in de Krimpenerwaard, heeft een nieuwe voorzitter gevonden in de persoon van Heidi Doff (42).

Doff, directeur bij Stichting Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek, heeft per 2 april de functie overgenomen van interim-voorzitter Marieke Rijkaart, die na het vertrek van voorzitter Marielle Azim afgelopen januari tijdelijk de kar trok.

Interim-voorzitter Marieke Rijkaart: “Heidi zei volmondig ja op de vraag of de functie iets voor haar was. Zij ziet de voorzittersrol van Beauty & Brains als mooie uitdaging voor de komende jaren. Met haar enthousiaste plannen en energieke voorkomen is zij echt de perfecte opvolger voor Marielle Azim, die de functie jarenlang met verve heeft vervuld.”

Prachtige uitdaging
Voor de nieuwe voorzitter voelt het als familie. “Dit voelt voor mij als thuiskomen, als gehoord worden, als toekomst bouwen, als eenheid. Of ik er zin in heb? Ja, ik heb ontzettend veel zin om de visie van voormalig voorzitter voort te zetten en uit te breiden. We gaan de op de plank liggende plannen uitwerken, ik ga het netwerk en bereik vanuit mijn eigen positie betrekken bij B&B en alles wat binnen onze mogelijkheden ligt en dat is volgens mij heel veel. Ik geloof dat we met zijn allen zoveel in onze mars hebben, dat we nog meer kunnen bereiken dan dat we nu doen. Wanneer de bizarre coronatijden voorbij zijn, maak ik een rondje langs alle Beauty & Brains-ondernemers om met iedereen kennis te maken.”

Dit bericht is 2790 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief