Archieven

Dit bericht is 771 keer gelezen

Herbruikbare koffiebekers van rCUP’s zijn gemaakt van weggegooide koffiebekertjes. Een aansprekend voorbeeld als het om het recyclen en hergebruik van materialen gaat. Wat zijn rCUP’s precies en vanuit welke missie zijn de bekertjes bedacht?

Herbruikbare koffiebekers en een duurzame missie
Per jaar is er een wereldwijd verbruik van 16 miljard bekers. Dit is een enorm aantal, dat rCUP’s met haar missie terug wilt dringen. De producent van rCUP’s heeft daarom een beker gecreëerd die voor 100% uit gerecycled materiaal bestaat. Dit maakt het mogelijk om op een duurzame manier van heerlijke koffie of thee te genieten.

Wat zijn rCUP’s voor koffiebekers?
Koffiebekers van rCUP’s zijn duurzaam en tegelijk ook prettig in het gebruik. Dit maakt het fijn om uit de bekers te drinken, om ze vast te houden en zowel te openen als sluiten. Ideaal wanneer je een beker voor in de auto zoekt, voor op een kantoor om te combineren met traditionele koffiebekers of op vakantie tijdens een wandeltocht. De rCUP’s komen altijd van pas. Kies voor een formaat van 230 cc of 360 cc, dit is een gemiddeld kopje koffie of een groter bakkie. De koffiebekers zijn 100% lekvrij, zo weet je zeker dat jouw laptop of telefoon niet onder de koffie zit.

Wat is er mis met het gebruik van herbruikbare koffiebekers?
Het gebruik van herbruikbare koffiebekers is prima te combineren met wegwerp. Uit onderzoek blijkt dat wegwerp niet slechter is voor het milieu dan herbruikbare koffiebekers. Het grote verschil zit hem in het omspoelen van koffiebekers met warm water. Omspoelen zorgt voor een behoorlijke CO2-uitstoot en is iets dat je eigenlijk wilt voorkomen. Veel gebruikers gaan voor een combinatie van wegwerpbare en herbruikbare bekers. Dit geeft het beste resultaat als het om duurzaamheid gaat.

Dit bericht is 771 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief