Archieven

Dit bericht is 1341 keer gelezen

REGIO – De maand met Herman de Man in de hoofdrol trekt veel fietsers aan en bezoekers bij de tientallen activiteiten. “De koetsenrit afgelopen zaterdag was top”, laat Lyanne de Laat namens de organisatie weten. “Er blijft de komende twee weken nog genoeg te doen in de Lopiker- en Krimpenerwaard rondom deze schrijver van literaire streekromans.”

Zo is er woensdagavond 28 juli een lezing over het leven en werk van Herman de Man in Theater Concordia in Haastrecht. Verder staan er vertelvoorstellingen van Stoombootje in de mist en Het wassende water op het programma, eendenkooi- en stadswandelingen in Schoonhoven, Gouda, Montfoort en IJsselstein, vaartochten over de Lange en Korte Linschoten, boerderij- en tuinbezoeken, enzovoorts.

Op www.hermandeman.nl/agenda staat het volledige overzicht. Op de website staan ook de vijf fietsroutes die gaan door het Land van Herman de Man, de vierhoek IJsselstein – Schoonhoven – Gouda – Woerden. De routes gaan langs plekken die met De Man zelf te maken hebben. Omdat ze een rol spelen in een van zijn romans, omdat hij er zelf gewoond of gewerkt heeft of omdat er opnames plaatsvonden voor de succesvolle tv-serie Het wassende water in de jaren tachtig.

Dit bericht is 1341 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief