Archieven

Dit bericht is 586 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Binnenkort start een nieuwe cursus van ‘Het Brugproject’. Een preventieve training voor kinderen en ouders na echtscheiding. Vooraf is er een zoom-meeting om kennis te maken en vragen te stellen.

Wat is dit precies voor training?
Scheiding is veelal een ingrijpende gebeurtenis, hoe het ook verloopt. Als ouders uit elkaar gaan, heeft dit een grote impact op de kinderen. Want niet alleen gaat het om praktische veranderingen;  een scheiding roept sterke emoties op bij alle gezinsleden. Het Brugproject is een preventieve training voor kind en ouders na de scheiding. De training is voor kinderen van ongeveer 8 – 12 jaar.

Wat is belangrijk hierbij?
Blijvend ouderschap, het contact tussen kind & ouders en het welzijn staat centraal. Door hiervoor zorg te dragen kan een kind zich zo goed mogelijk blijven ontwikkelen. De kinderen bouwen tijdens de training een brug voor zichzelf tussen hun ouders.

Zijn er kosten aan verbonden?
Gemeente Krimpenerwaard subsidieert Het Brugproject. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Hoe op te geven?
Kijk op www.pedagogische-begeleiding.nl voor meer informatie begeleidingkrimpenerwaard@gmail.com. Telefonisch kan via 06-18257903. Op woensdag 26 januari kunt u deelnemen aan een Zoom-meeting. Informatie wordt gegeven en er is gelegenheid tot het stellen van vragen.

De organisatie berust bij Dieuwertje Meijer, Pedagogische Begeleiding Krimpenerwaard.

Dit bericht is 586 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief