Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1557 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Mediapartners, de eigenaar van weekblad Het Kontakt, heeft recent elf titels overgenomen van DPG-media. Dit zijn edities, waartoe ook de Goudse Post behoort, uit de omgeving van de Krimpenerwaard en dat heeft geleid tot een andere indeling.

Zo worden de twee Kontakt-edities – West en Oost -in de Krimpenerwaard teruggebracht tot één editie voor de gemeente Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel. Lopik gaat over naar de Zenderstreek-editie.

Redacteur Robert van der Hek blijft het vertrouwde gezicht voor de Krimpenerwaard-editie van het huis-aan-huis blad, dit in tegenstelling tot Floris Bakker die naar Het Kontakt-Woerdense Courant gaat. De veranderingen treden deze week in werking.

Dit bericht is 1557 keer gelezen

Deel dit:

2 Reacties op Het Kontakt naar één Krimpenerwaard-editie

  • dit lijdt tot een betere verslaggeving in de krimpenerwaard en tot een eenwording van onze gemeente.

  • Goede morgen..ik weet niet waar ik mijn klacht moet indienen…(Hoogstraat Haastrecht)deze week hebben de bezorgen van Het Kontakt heel veel kranten gewoon voor de deur gegooid…toen ik vanmorgen de kliko opende zag ik daar een hele stapel kranten (het Kontakt) in liggen …Als ze vakantie werk doen…moeten ze het ook goed doen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief