Archieven

Dit bericht is 1460 keer gelezen

STOLWIJK – Stichting Stolwijk Ontmoet, eigenaar van het cultureel-en maatschappelijk centrum Het Kwartier, doet dit jaar mee met de jaarlijkse Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Vanwege de nog steeds geldende beperkingen omtrent het coronavirus komen er geen collectanten langs de deur maar wordt deze actie dit jaar opnieuw digitaal door het fonds opgezet.

Doneren kan vanaf 28 mei via een QR-code die door het Prins Bernhardfonds is verstrekt en door Stolwijk Ontmoet aan al haar donateurs en belangstellende theaterbezoekers wordt doorgestuurd. De QR-code staat ook op de Facebookpagina van Het Kwartier. De donaties kunnen tot uiterlijk 5 juni worden uitgevoerd.

De Anjeractie heeft voor Het Kwartier als doelstelling om een financiële impuls te kunnen geven voor het aanschaffen van onder andere nieuwe podiumgordijnen.

Stolwijk Ontmoet hoopt binnenkort weer te starten met voorstellingen in Het Kwartier en ook alle reguliere gebruikers en verenigingen weer te mogen ontvangen. De nieuwe website wordt binnenkort gepresenteerd waarin de theateragenda 2021-2022 is opgenomen.

Dit bericht is 1460 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief