Archieven

Dit bericht is 637 keer gelezen

STOLWIJK – Onlangs zijn de activiteiten in cultureel centrum Het Kwartier in Stolwijk weer opgepakt door de verschillende verenigingen uit het dorp. Ook de programmering voor de optredens van professionele artiesten en groepen is bijgewerkt en gaat binnenkort weer van start.

Zo is er op zaterdag 12 maart een akoestisch optreden van singer/songwriter Tim Knol. In zijn show ‘Lost and Found’ speelt hij talloze nummers van zijn nieuwe album, plus een aantal nog niet eerder gehoorde covers, waarover hij ook deze keer prachtige verhalen vertelt.

Op vrijdag 18 april treedt het duo Wijlacker & Kolen op met hun voorstelling ‘Two of Us’, een ode aan het wereldberoemde schrijversduo Lennon & McCartney. Een akoestische lofzang op dit illustere duo waarbij het publiek meegenomen wordt op een nostalgische reis langs het beroemde Strawberry Fields, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk Across the Universe.

Tickets voor beide voorstellingen zijn verkrijgbaar bij Het Kwartier (op werkdagen) of te reserveren via nieuws@hetkwartierstolwijk.nl.

Dit bericht is 637 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief