Archieven

Dit bericht is 1480 keer gelezen

STOLWIJK – De versoepeling van maatregelen rond het coronavirus biedt ook Het Kwartier in Stolwijk weer ruimte voor activiteiten.

Zo is de Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard weer begonnen en is zij een initiatief opgestart met het leveren van verrassingspakketten. Voor tien euro kan men een doos met lekkernijen bestellen, waaronder appeltaart, thee, bonbons etc.

Deze pakketten zijn telefonisch te bestellen via (0182) 860136 en af te halen in Het Kwartier.

Ook de vaste gebruikers (verenigingen) zijn weer welkom in Het Kwartier voor repetities en andere bijeenkomsten. Daarbij blijft de anderhalve meter-samenleving van kracht en gelden er hygiënische regels in het gebouw.

Billy Joël-tribute
Hoewel de seizoensagenda noodgedwongen is beëindigd start Het Kwartier toch weer voorzichtig met voorstellingen.

Op zaterdag 11 juli (aanvang 20.30 uur) is er een optreden van de Billy Joël-tribute (solo). Voor maximaal honderd bezoekers biedt Het Kwartier de ruimte die nodig is om dit evenement te kunnen organiseren. Kaartjes à 12,50 euro (Kwartiermakers 10,- euro) kunnen worden afgehaald in Het Kwartier, of zijn te bestellen via nieuws@hetkwartierstolwijk.nl.

In het boeiende solo-optreden van Alexander Broussard leidt hij zijn publiek door de opmerkelijke carrière van Billy Joël. De liedjes van deze muzieklegende behoeven geen introductie meer: ‘Pianoman’, ‘She’s always a woman to me’ en ‘Uptown Girl’ zijn stuk voor stuk klassiekers die Billy Joël tot een van de meest succesvolle popartiesten hebben gemaakt.

Dit bericht is 1480 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief