Archieven

Dit bericht is 995 keer gelezen

STOLWIJK – Cultureel centrum Het Kwartier in Stolwijk heeft haar theaterprogramma aangepast aan de huidige omstandigheden en de verscherpte corona-maatregelen. Dit houdt in dat alle voorstellingen tot eind december zijn geannuleerd.

Er waren oorspronkelijk optredens gepland van onder andere het duo Wijlacker en Kolen met hun Lennon & McCartney-tribute ‘Two of Us’, een akoestische bijdrage van singer/songwriter Tim Knol, de ABBA-tribute en een ode aan Ramses Shaffy van Niels van der Gullik met zijn band.

Alle voorstellingen krijgen een nieuwe plaats in het seizoensprogramma 2021-2022. Op 31 december hoopt Het Kwartier weer te kunnen starten met het inmiddels traditionele Oud-en Nieuwfeest. Daarna is de beurt aan Lisa Loeb (ex Matroesjka), die op 22 januari haar cabarettalent laat zien in haar eerste soloprogramma ‘Extase’.

Het aangepaste programma vanaf januari 2021 van Het Kwartier wordt medio december gepubliceerd in de media en aan de vaste bezoekers.

Overigens blijft Het Kwartier geopend voor haar vaste gebruikers (verenigingen), mits dit gebruik valt binnen de door de overheid gestelde regels.

Dit bericht is 995 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief