Archieven

Dit bericht is 953 keer gelezen

REGIO – in september en oktober organiseren het Historisch OntmoetingsPunt (HOP) Schoonhoven en Bergambacht een tentoonstelling over het onderwijs van vroeger. Die tentoonstelling zal echter gemaakt moeten worden door de inwoners van Schoonhoven en Bergambacht zelf, want het HOP heeft geen vaste collectie. Werkt u mee? Het HOP zoekt mensen, die bereid zijn tijdelijk spullen voor deze tentoonstelling af te staan.

Gedacht kan worden aan allerlei materialen, bijvoorbeeld schoolrapporten, schoolmerklapjes, oude schriften, inktlappen, boekenleggers, naaiwerk en werkstukken. Uiteraard ontvangt u bij inlevering van materiaal een bruikleenovereenkomst en ook zijn uw spullen verzekerd tijdens hun verblijf in de bibliotheek. En heeft u geen materiaal, maar wel een leuk verhaal, dan kunt u dat ook (schriftelijk) inleveren. Van het materiaal wordt door de werkgroep een leuke tentoonstelling gemaakt, die tijdens de openingstijden van de bibliotheek gratis te bezoeken is.

Inleveren kan vanaf vandaag tot eind augustus bij de balie van de bibliotheek aan de Spoorstraat 3a te Schoonhoven of Esdoorn 1 te Bergambacht. Voor informatie kunt u terecht bij Jacolien Vermeulen, werkgroeplid HOP’s van de bibliotheken. Tel. 0182-385406.

Dit bericht is 953 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief