Archieven

Dit bericht is 1144 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – In februari liep fractievoorzitter Pascal van der Hek de eerste editie van ‘LoopMee’ met wethouder Lavinja Sleeuwenhoek. Een project dat begon om in corona-tijd iets vaker naar buiten te gaan en om in contact te komen met meer burgers, ondernemers en bestuurders van maatschappelijke organisaties.

“Het hele project is nog veel leuker dan dat we hadden kunnen hopen”, aldus Van der Hek. “Bijna alleen maar hele leuke gesprekken. Ik heb met hele leuke mensen gelopen. Bekenden en mensen die ik nog nooit eerder had ontmoet. IK kwam op bijzondere plaatsen. Op plaatsen die ik heel goed ken, maar ook op plaatsen in onze mooie Krimpenerwaard waar ik nog nooit eerder was geweest.”

Vele onderwerpen passeerdev de revue. “Veel geleerd over onderwerpen waar ik misschien nog te weinig van wist. Geluisterd naar mensen en geprobeerd om uitleg te geven over processen binnen de partij of binnen de gemeente.”

Vrijdag was editie honderd van LoopMee met Dilia Blok. “Zowel de eerste editie als editie 100 was met de eerste twee wethouders die vanuit Gemeente Belang Krimpenerwaard in 2015 wethouder werden in onze gemeente. Ik dank alle honderd mensen die de moeite hebben genomen en tijd hebben vrijgemaakt om in totaal vijfhonderd kilometer door – voornamelijk – de Krimpenerwaard te lopen.”

LoopMee gaat ook door na nummer 100. Na deze editie zullen ook partijgenoten gaan wandelen, fietsen of koffiedrinken met geïnteresseerden om nog meer het persoonlijk contact te zoeken. Wie interesse heeft om mee te lopen, kan dit kenbaar maken via loopmee@vgbk.nl.

Dit bericht is 1144 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief