Archieven

Dit bericht is 1039 keer gelezen

politieKRIMPEN A/D IJSSEL – Een man van 98 uit Krimpen aan den IJssel is zaterdagochtend in zijn eigen woning aan de Vijverlaan overvallen. Hij werd daarbij vastgebonden en bestolen van zijn sieraden.

De overval werd gepleegd rond 10.00 uur. Er waren op dat moment werklui bezig met het dak. De overvallers belden een paar keer aan en gingen over op kloppen. De 98-jarige bewoner, die altijd alert is om vreemden buiten de deur te houden, deed uiteindelijk toch open. Misschien had het iets te maken met het dak, was zijn gedachte.

De mannen drongen meteen binnen en bonden de bewoner vast, terwijl ze hem bedreigden met een vuurwapen. Ze doorzochten het huis en gingen er met sieraden vandoor. De man bleef aangedaan achter. Hij wist zichzelf los te krijgen en belde de politie. Behoorlijk geschrokken, maar ongedeerd, kon hij zijn verhaal doen bij agenten.

“Hoe halen ze het in hun hoofd?”, reageert een rechercheur. “We gaan meteen aan de slag met sporen veilig stellen en bekijken de camerabeelden. We zetten alles op alles om de daders van deze laffe daad van straat te halen. En hopen echt dat getuigen zich melden en er mensen zijn die camerabeelden hebben, dat zou ons enorm helpen.”

De twee daders droegen donkere kleding en hadden hun gezicht bedekt. Beiden hadden een muts op en zijn tussen de 24 en 30 jaar.

Wie iets heeft gezien of wellicht camera’s heeft hangen waar de politie iets aan heeft, kan bellen naar naar 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.

Dit bericht is 1039 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief