Archieven

Dit bericht is 941 keer gelezen

Foto: Janet de Graas

HAASTRECHT- Elke eerste donderdag van de maand wordt er een Repair Café georganiseerd in Theater Concordia Haastrecht. Daar worden allerlei spullen gerepareerd door vrijwilligers. Wat nieuw is, is dat er tijdens het Repair Café nu ook vrijwilligers aanwezig zijn om te helpen bij het invullen van digitale formulieren.

Dat er op elke eerste donderdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur de vrijwilligers van het ‘Repair Café’ klaar zitten in Theater Concordia om kapotte spullen te repareren weten de meeste inwoners van Haastrecht wel.

Maar vanaf nu is er ook hulp en ondersteuning bij het invullen van (digitale) formulieren. Een vrijwilliger zit klaar met zijn of haar laptop voor advies en informatie over bv. toeslagen, kwijtscheldingen en aanmeldingen. Om goed en snel geholpen te worden is het belangrijk om uw DigiD en BSN bij u te hebben.

Historische vereniging
Daarnaast is ook de Historische vereniging aanwezig om de inwoners kennis te laten maken met de vereniging. Er kunnen vragen worden gesteld of geluisterd worden naar hun verhalen. Ook zijn er boeken, documenten en foto’s aanwezig.

In juli en augustus is er i.v.m. de vakantieperiode geen Repair Café.

Foto: Janet de Graas

Foto: Janet de Graas

Foto: Janet de Graas

 

Dit bericht is 941 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief