Archieven

Dit bericht is 1479 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – De afgelopen seizoenen hebben de leden van ijsclub Thialf nauwelijks kunnen genieten van een ijsbaan waarop de schaatsliefhebbers zich konden uitleven en een nieuwe generatie zich voor de eerste keer op glad ijs kon begeven. Voor het laatst in 2018 is de baan open geweest, maar ook toen duurde de pret maar een paar dagen.

De vooruitzichten voor het komende seizoen zijn niet gunstig. Weerkundigen verwachten dat de warmte van de afgelopen zomer voorlopig nog wel even aanhoudt, maar zeker is dat natuurlijk niet.

Daarnaast rijst de vraag of de baan wel open kan als er zich toch een ijsperiode aandient. Anderhalve meter afstand houden op een drukke ijsbaan en in een goed gevulde kantine lijkt vooralsnog een moeilijke opgave.

Dit alles overwegende heeft het bestuur van IJsclub Thialf besloten de inning van de contributie voor het komende seizoen 2020/2021 achterwege te laten. Leden die op 01-09-2020 als lid waren ingeschreven blijven gewoon lid, maar zijn voor de continuering daarvan in het komende verenigingsjaar geen contributie verschuldigd.

De ijsclub is natuurlijk niet blij met deze ontwikkelingen. Liever hadden zij de liefhebbers een paar weken onvervalste ijspret aangeboden. Maar het is niet anders en op deze wijze hopen zij hun leden enigszins tegemoet te komen.

Dit bericht is 1479 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief