Archieven

Dit bericht is 3128 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – De eigenaren van cafetaria Parkzoom in Krimpen aan den IJssel hebben opnieuw beelden geplaatst van een inbraak in hun bedrijf afgelopen week. De daders komen nu met hun gezichten in beeld.

De inbraak vond plaats in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 2.35 uur. Door een steen door een ruit van de deur te gooien wisten drie jongens binnen te komen.

Op de nieuwe beelden is te zien hoe de jongens de zaak binnenstormen en de boel doorzoeken. Naast de inhoud van de kassalade hebben ze de fooienpot en boodschappengeldpot meegenomen. Vermoedelijk was er nog een vierde persoon bij de inbraak te betrokken. Die zat buiten in een auto te wachten.

De eigenaren plaatsten vrijdag ook al bewakingsbeelden van de daders op Facebook, in de hoop dat ze zich zouden melden. “Om de schade te komen vergoeden.” Ze dreigden meer beelden opbaar te maken als de daders dit weekend niet kwamen opdagen. Nu dit niet is gebeurd, voeren de eigenaren hun dreigement uit: maandag hebben ze bewakingsbeelden geplaats waarop de daders herkenbaar in beeld komen. “We  hopen dat ze zich nu wel melden of dat iemand ze wellicht herkent en aangeeft.”

Gezichten inbrekers graag delen! – Krimpen aan den IjsselLieve allemaal,Bedankt voor het delen van onze oproep aan…

Geplaatst door Cafetaria Parkzoom op Maandag 7 september 2020

 

Dit bericht is 3128 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief