Archieven

Dit bericht is 827 keer gelezen

inbraakwoningKRIMPEN A/D IJSSEL – Een oplettende buurtbewoner van de Esdoornlaan in Krimpen aan den IJssel zag woensdagmiddag een voor hem onbekende man en vrouw in versnelde pas uit de achtertuin van een woning komen. Het tweetal stapte vervolgens in een auto en ging er met hoge snelheid vandoor. De man vertrouwde het niet en maakte direct een foto van de auto. Ook belde hij de politie.

Terwijl toegesnelde agenten poolshoogte namen op het adres, keken andere eenheden in de regio uit naar de auto. De agenten ter plaatse constateerden dan dat er daadwerkelijk was ingebroken en zetten vervolgens alles op alles om het vermoedelijke inbrekersduo te pakken.

Door het plaatsen van het kenteken van de vluchtauto in het systeem voor kentekenherkenning, en alle eenheden in de regio Rotterdam uit te laten kijken naar de bewuste vluchtauto, was het een kwestie van tijd. Ook de gegevens van de gebruiker werden middels een spoedaanvraag opgevraagd bij de leasemaatschappij van de auto. Dit leidde agenten naar Schiedam waar meerdere eenheden posities innamen.

Binnen een uur na het doen van de melding en nog voordat de beide verdachten thuis waren, zagen agenten de auto rijden op de Rubenslaan in Schiedam. De inzittenden werden aangehouden. in het voertuig werden goederen aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de herkomst.

Dit bericht is 827 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief