Archieven

Dit bericht is 1012 keer gelezen

bedrijventerreinSTOLWIJK – In Stolwijk werd woensdagavond een feestelijk tintje gegeven aan de (her)opening van industrieterrein Nijverheidsweg. Dit bedrijvengebied heeft een uitgebreide renovatie ondergaan. De opknapbeurt heeft geresulteerd in een fraai, toekomstbestendig industrieterrein.

Na het welkomstwoord van secretaris van Ondernemerskring Stolwijk-Haastrecht-Vlist (OK-SHV), Bea van der Ende en het openingswoord van wethouder Ria Boere, werd het nieuwe bedrijvenbord aan de Nijverheidsweg feestelijk onthuld. Daarna werd bij FCS Betonstaal getoost op de officiële heropening. Daarmee werd ook een start gemaakt met het voorgerecht van het walking dinner.

Na een korte wandeling over de Nijverheidsweg werd bij ABS Autoherstel Verhoef het hoofdgerecht genuttigd. Er was volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

bedrijventerrein1

Alhoewel de renovatie een lange tijd geduurd heeft, sprak men vol lof over het geslaagde resultaat. Het industrieterrein in Stolwijk is een prachtig voorbeeld voor andere industrieterreinen in de Krimpenerwaard, was de gedeelde mening. Deze renovatie heeft ervoor gezorgd dat de ondernemers ook meer zijn gaan investeren om hun panden op te knappen.

Op de derde en laatste locatie bij Tegelzetbedrijf De Bruin was er koffie/thee en andere dranken en werd dit gezellige en geslaagde evenement afgesloten en keerden de ruim 100 genodigden huiswaarts.

Dit bericht is 1012 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief