Archieven

Dit bericht is 1462 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Om de winkeliers in de binnenstad te ondersteunen kan de ‘Schoonhoven Cadeaubon’ voorlopig niet worden ingeleverd bij supermarkten PLUS Rechtuyt en Albert Heijn Schoonhoven. De supermarkten besloten dit naar aanleiding van de winkelsluiting sinds 15 december.

Juist dit jaar zijn er honderden cadeaubonnen meegegaan in het nieuwe Schoonhovense kerstpakket.

“Wij vinden het tegenstrijdig om het geld van de cadeaubonnen in de supermarkten te stoppen, die wel open mogen blijven”, delen Stephan Neven, eigenaar Albert Heijn Schoonhoven en Bas Rechtuyt, eigenaar van PLUS Rechtuyt en bestuurslid van BIZ Centrum Schoonhoven. “De winkeliers en horeca kunnen deze geldstroom nu niet missen.”

Dit jaar werd voor het eerst een Schoonhovens kerstpakket opgezet door Ondernemerskring Krimpenerwaard sectie Schoonhoven, in samenwerking met BIZ Centrum Schoonhoven en Schoonhoven Partners.

Ruim 500 pakketten, de meeste inclusief Schoonhoven Cadeaubon, werden afgenomen door ondernemers uit Schoonhoven en omgeving. “De inhoud van de pakketten was al een geweldige impuls voor de betrokken winkeliers”, vertelt Bas Rechtuyt, “en van de bonnen profiteren alle winkeliers en horeca. Daarom kan deze tot 28 februari 2021 alleen worden ingewisseld in de binnenstad. Juist nu doen we een beroep op de ontvanger: doe je inkopen lokaal.”

Dit bericht is 1462 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Inleveradressen Schoonhovense cadeaubon gewijzigd

  • Dit vind ik een toffe actie van plus en ah. Niet iedereen zal er blij mee zij maar ik vind het terecht.goed gedaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief