Archieven

Dit bericht is 631 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – De inschrijving voor het nieuwe seizoen van het Jeugdtheaterhuis is gestart.  In oktober starten de eerste lessen voor jongeren van 4 tot en met 12 jaar in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek.

Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van theater en musical houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken.

Dat het Jeugdtheaterhuis ook een broedplaats is voor jong talent, hebben de afgelopen 25 jaar wel uitgewezen. Oud-leerlingen als Sigrid ten Napel, Hanna van Vliet, Robert de Hoog, Maaike Ouboter en Ronnie Flex schitteren met enige regelmaat op het witte doek, toneel of op menig muziekfestival.

Om een idee te krijgen wat een les van het Jeugdtheaterhuis precies inhoudt, is er op donderdag 17 september een gratis proefles in het Cultuurhuis.

Het programma voor de proeflessen ziet er als volgt uit:
16.00-16.30 uur: Musical 4-6 jaar.
17.00-18.00 uur: Musical 7-9 jaar.
19.00-20.00 uur: Musical 10-12 jaar.

Aanmelden voor de proeflessen kan via www.jeugdtheaterhuis.nl. Meteen aanmelden voor het nieuwe lesseizoen kan daar ook. Uiteraard doet het Jeugdtheaterhuis er alles aan om de lessen coronaproof te maken zodat ieders veiligheid gegarandeerd is.

Dit bericht is 631 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief