Archieven

Dit bericht is 1582 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – De inschrijving voor het nieuwe seizoen van het Jeugdtheaterhuis is gestart. Vanaf eind september kunnen jongeren van 4 tot en met 21 jaar in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek terecht voor een uitgebreid aanbod aan theater- en musicallessen.

Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van theater en musical houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken.

Dat het Jeugdtheaterhuis ook een broedplaats is voor jong talent, hebben de afgelopen 25 jaar wel uitgewezen. Oud-leerlingen als Sigrid ten Napel, Hanna van Vliet, Robert de Hoog, Maaike Ouboter en Ronnie Flex schitteren met enige regelmaat op het witte doek, toneel of op menig muziekfestival.

In het Cultuurhuis worden de volgende lessen gegeven:

Musical- en theaterlessen S (4 tot en met 6 jaar): zingen, dansen, toneelspelen en vooral veel plezier hebben. Voor kinderen, die de hele dag door verhaaltjes bedenken en willen optreden.

Musicallessen M en L (7 tot en met 9 en 10 tot en met 12 jaar): hierin leren kinderen aan de hand van nummers uit bekende en onbekende musicals de technieken van hoe ze tegelijkertijd kunnen zingen, dansen én toneelspelen.

Inschrijven voor het nieuwe seizoen kan via de website www.jeugdtheaterhuis.nl.

Dit bericht is 1582 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief