Archieven

Dit bericht is 1521 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Atletiekvereniging Avantri heeft de inschrijving geopend voor de traditionele Oliebollenloop. De 38ste editie van het loopevenement vindt plaats op vrijdag 31 december.

Om 11.00 uur start de 6,4 kilometer. Om 11.05 uur de 2 kilometer, met voor iedere deelnemer een medaille. De 10 kilometer start om 12.30 uur en de 15 kilometer om 12.50 uur. Start en finish zijn aan de Opweg. Het parkoers is geheel geasfalteerd en voert door het poldergebied van Bergambacht en Vlist.

Inschrijven met korting kan tot en met Tweede Kerstdag (zondag 26 december) op www.inschrijven.nl. Inschrijven op de dag zelf kan buiten op het plein voor het gebouw van Het Schoonhovens College, Vlisterweg 22.

“Wij raden echter aan zoveel mogelijk gebruik te maken van voorinschrijving in verband met de regels voor corona”, laat Peter Vos namens de wegwedstrijdcommissie van Avantri weten. “Ook is er dit jaar een limiet aan het aantal lopers per afstand. Helaas zijn er nog meer beperkingen. Zo kan er geen gebruik gemaakt worden van kleedkamers en douches. Als deelnemers voor of na de loop naar de kantine in de school willen, wordt hun QR-code gevraagd en ze moeten een mondkapje dragen. In de school is geen gelegenheid om te zitten. Na aankoop moeten men de school weer verlaten. Dit alles voor ieders veiligheid. Er zullen toiletvoorzieningen buiten geplaatst worden bij de school en bij de start/finish.”

Meer informatie op www.avantri.nl.

Dit bericht is 1521 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief