Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 611 keer gelezen

bedrijvenKRIMPENERWAARD – De inschrijving voor bezoekers aan Kom Binnen Bij Bedrijven is geopend. Het evenement waar zeven gemeenten uit het Groene Hart aan meedoen, vindt plaats van 11 tot en met 16 maart.

Werkzoekenden en mensen op zoek naar een stageplaats, leerwerkplek en werkervaringsplaats kunnen zich op www.kombinnenbijbedrijven.nl inschrijven voor bedrijfsbezoeken naar keuze in zeven gemeenten in het Groene Hart, waaronder Krimpenerwaard.

Ook wie vrijwilligerswerk zoekt en mensen die willen binnen kijken bij bedrijven in de regio, kunnen zich inschrijven. Deelname is gratis.

Bedrijven die meedoen, hebben een of meerdere momenten in de week bepaald waarop zij open huis houden en bezoekers kunnen ontvangen. Zij verzorgen een presentatie, rondleiding, workshop of een een-op-een kennismaking.

Bezoekers die zich inschrijven bij bedrijven naar hun keuze, kunnen zo een kijkje nemen in de keuken.

Ook als er geen vacatures zijn, maken bedrijven graag kennis met geïnteresseerde bezoekers.

Afgelopen jaar vonden 32 mensen een betaalde baan en 37 mensen een stageplaats, leerwerkplek en vrijwilligerswerk. Er deden 294 bedrijven en organisaties in acht gemeenten mee en er waren 1.324 bedrijfsbezoeken.

Dit bericht is 611 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief