Archieven

Dit bericht is 867 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – De tien fracties van de gemeenteraad van Krimpenerwaard gaan donderdagavond 17 met elkaar in debat. Iedereen kan meekijken en meedoen aan dit debat.

Op uitnodiging van de Bibliotheek en Welzijn Krimpenerwaard worden de partijen aan de tand gevoeld over actuele onderwerpen. Dit onder leiding van landelijk bekende debatleider Joost Hoebink. RTV Krimpenerwaard zendt het debat live uit vanaf 20.00 uur. Te volgen via de televisie (Ziggo kanaal 48/36, KPN kanaal 1462) of de website van de omroep.

De kijkers worden er direct bij betrokken, want de stellingen waar de discussies over gaan worden ook voorgelegd aan hen. Via Menti.com kunnen belangstellenden anoniem hun mening geven, zodat de partijen weten hoe hun kiezers er over denken. De code om mee te stemmen wordt die avond gegeven.

De partijen krijgen verder kort de gelegenheid om te vertellen waar zij trots op zijn of waar zij zich hard voor gaan maken in de komende periode.

De avond wordt geopend en afgesloten door burgemeester Pieter Paans, die het belang van de gemeenteraadsverkiezingen zal onderstrepen.

Dit bericht is 867 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief