Archieven

Dit bericht is 931 keer gelezen

Zomerfair Oukerk-29OUDERKERK A/D IJSSEL – De Zomerfair in Ouderkerk aan den IJssel kan dit jaar geen doorgang vinden. Dat liet Margriet Vonk Noordegraaf zaterdagochtend namens het organisatiecomité weten op de radio bij RTV Krimpenerwaard.

“We hebben afgelopen jaar en het jaar ervoor in Ouderkerk twee evenementen georganiseerd: de Zomerfair in juni en Winter Wonderland in december. Dit jaar komt het ontzettend ongelegen uit, 30 mei is Hemelvaartsdag en zijn heel veel mensen een lang weekend weg. 9 juni is Pinksteren, ook dan trekken de mensen er op uit. Dat houdt in dat ook veel van onze vrijwilligers en vaste medewerkers afhaken.”

Na rijp beraad is besloten de Zomerfair dit jaar daarom te schrappen. “Volgend jaar staat ‘ie zeker weer op het programma”, zo verzekerde Vonk Noordegraaf in de uitzending. Ze ontkent met klem dat financiële perikelen ten grondslag liggen aan het besluit. “Zeker niet, wij vinden het ook jammer dat het niet doorgaat.”

De Winterfair staat dit jaar uiteraard wel gewoon op de evenementenkalender. “De voorbereidingen daarvoor zijn alweer gaande. Juist hebben we volgende week weer een vergadering.” De editie van afgelopen jaar viel door het slechte weer voor een groot deel in het water. Kramen moeten vroegtijdig worden afgebroken. “Desondanks hebben we nog een leuk feest gehad.”

Dit bericht is 931 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief