Archieven

Dit bericht is 1256 keer gelezen

HAASTRECHT – Javier Guzman treedt donderdag 7 oktober op in Theater Concordia Haastrecht met de voorstelling ‘In vertwijfeling verblijven’. Dit is een try out voorstelling voor de oudejaarsconference van 2021.

Ook in 2021 kan Javier niet achterblijven met een oudejaarsconference. Zo’n memorabel jaar moet zeker besproken worden. Hij is scherp van tong, absoluut niet kritisch en is nooit politiek incorrect. Javier beschrijft een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden. Hij bijt zichzelf vast in het nieuws. Belangrijk of onbelangrijk, het maakt niet uit, humor komt aan het licht. Dat belooft een avondje onbelemmerd lachen.

Javier Guzman (1977) is cabaretier, stand-up comedian en acteur. Hij is geboren op Gran Canaria en is op jonge leeftijd met zijn moeder en broertje Emilio naar Nederland geëmigreerd. In 1998 studeerde hij aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. In het derde jaar van deze opleiding (2002) won hij zowel de jury- als publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. In 2003 studeerde hij af en zette hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek. Hij is ondertussen niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse theaterscene. Inmiddels heeft hij maar liefst zes sinterklaasconferences, drie oudejaarsconferences en negen avondvullende theaterprogramma’s op zijn naam staan.

Javier Guzman is op donderdag 7 oktober om 20.15 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten à 19,50 euro zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Dit bericht is 1256 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief