Archieven

Dit bericht is 512 keer gelezen

Foto: Hans Tak

KRIMPENERWAARD – Kun je in drie dagen een echte theatervoorstelling maken? Jahoor! Deze zomervakantie kunnen kinderen aan de slag met het Jeugdtheaterhuis in Cultuurhuis Krimpen aan de Lek. Of je nu ervaring hebt of niet: iedereen van 7 tot en met 12 jaar kan meedoen met deze Theater 3-daagse. Als afsluiter speel je de voorstelling voor publiek in de theaterzaal!

Het Jeugdtheaterhuis organiseert regelmatig bijzondere activiteiten in de vakanties. De eerste week van deze zomervakantie is er een speciaal programma voor kinderen uit groep 5 t/m 8 met én zonder toneelervaring. Dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 juli kunnen zij, onder leiding van de docenten van het Jeugdtheaterhuis, flink aan de slag met theater en acteren. Eerst wordt het verhaal en de scènes bedacht. Misschien laat je je wel inspireren door een goed boek of een sprookje? De rollen worden verdeeld en vervolgens wordt er hard gerepeteerd. Op dag drie speelt de groep de voorstelling voor familie en ander publiek in de theaterzaal. Bovendien wordt er natuurlijk veel plezier gemaakt. De kosten zijn 75 euro voor de complete 3-daagse. Meedoen? Schrijf je in via de website: www.jeugdtheaterhuis.nl/krimpenerwaard

Ouder dan 12 jaar? Voor jongeren van 13 tot en met 20 jaar organiseert het Jeugdtheaterhuis half augustus een Zomertheaterkamp. Alle informatie over het kamp staat op de website.

Over Jeugdtheaterhuis De missie van het Jeugdtheaterhuis is om kinderen en jongeren te stimuleren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken. Vanuit de centrale organisatie in Gouda worden activiteiten verzonnen, ontwikkeld en uitgevoerd in Gouda, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Krimpenerwaard, Leiden en Maassluis. Regelmatig worden er bijzondere EXTRA!’s georganiseerd in de vakanties.

Dit bericht is 512 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief