Archieven

Dit bericht is 536 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Theaterschrijfster Charissa Snoei gaat in samenwerking met Jeugd- en Jongerenwerk Krimpenerwaard een theatervoorstelling maken. Voor jongeren tussen 13 en 16 jaar die het leuk lijkt om hier aan mee te werken is er in januari een proefles.

Snoei (21) houdt zich al zo’n tien jaar bezig met theater. “Ik vind acteren super leuk, maar kwam er al snel achter dat theatermaken, lesgeven en regisseren veel leuker is. Theater maken en werken met jongeren is het allerleukste om te doen en dus werkte ik een plan uit en stelde dit voor aan het jongerenwerk met de vraag om mee te helpen bij het werven van jongeren. Het jongerenwerk reageerde super enthousiast en werkt graag mee.”

Het script gaat over een meidenvoetbalelftal, over hoe het is om als meisje op voetbal te zitten, maar ook vooral hoe belangrijk en gezellig dat is. Snoei: “Het wordt een humoristische, vlotte en brutale voorstelling waar we het unieke en leuke van een vrouwenelftal laten zien, waar hard om gelachen mag worden en misschien een kleine traan word gelaten. Er zijn ook al ideeën over decor en kostuums of te wel: het wordt een echte voorstelling voor echt publiek.”

Jongerenwerk heeft gezorgd voor een repetitieruimte in Lekkerkerk. De repetities zijn op vrijdagavond (19.30-21.30 uur) of zaterdagochtend (11.00–13.00 uur). Dit in overleg met de jongeren.

De proefles is op vrijdagavond 14 januari aan de Koninginneweg 3 in Lekkerkerk. De repetities starten op vrijdagavond 21 of zaterdag 22 januari.

Meer informatie/aanmelden voor de proefles via charissasnoei@live.nl.

Dit bericht is 536 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief