Archieven

Dit bericht is 834 keer gelezen

quint1KRIMPEN A/D IJSSEL – Jongerentheater Quint zoekt jongeren en volwassenen voor de nieuwe speelfilm ‘Krimpen Mon Amour’.

Krimpen Mon Amour is een film over de liefde. In samenwerking met zoveel mogelijk Krimpenaren en culturele instellingen presenteert Quint een speelfilm van een uur over het ontbranden van drie liefdes tijdens het repeteren van een voorstelling.

“We leren acht Krimpense jongeren kennen en leven met ze mee tijdens vrolijke gekte, tijdens een echtscheiding, tijdens fanatieke repetities, moeilijke studiekeuzes, liefdesverdriet en tijdens de eerste, spannende zoen. We zien ze in het Comenius en het Krimpenerwaard, in De Tuyter, de IJsseldijkkerk, repeteren bij het Stormpoldervloedbos, het Reinier Blokgemaal, dansen op de IJsselwerf en een uitstapje maken over de Algerabrug naar de steenovens van Hitland. En we zien hoe ze per ongeluk het nieuwe gemeentehuis in de fik steken.”, aldus Melissa van der Heijden van jongerentheater Quint.

“Een film in de taal van de jongeren, maar die we ook graag tonen aan ouderen. Die plekken zien waar ook zij mee zijn opgegroeid, waar ze hun eigen verhalen beleefd hebben, maar vooral een liefdevol inkijkje krijgen in het leven van Krimpense jongeren van nu.”

Voor Krimpen Mon Amour worden spelers, muzikanten en vrijwilligers gezocht. Van der Heijden: “We zoeken twintig jongeren, tien volwassenen en vier kinderen die willen spelen en/of dansen en/of zingen.
Ook zijn we op zoek naar een bandje dat muziek maakt in de film en misschien enkele teksten meespeelt. Wie niet van de spotlights houdt, maar wel deel wil zijn van dit project, kan zich aanmelden als vrijwilliger.”

Aanmelden, voor 15 januari, kan via www.jongerentheaterquint.nl.

Dit bericht is 834 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief