Archieven

Dit bericht is 1650 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Jongerenwerk Krimpenerwaard – onderdeel van Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden Holland – heeft vanaf 16 maart een nieuwe naam: Bendr.

Vanaf die dag is de website te vinden op www.bendrvoorjou.nl/krimpenerwaard en zal de nieuwe huisstijl te zien zijn op flyers en posters en ook online op Instagram en Facebook.

“Als jongerenwerkorganisatie hebben we de uitdaging om aansluiting te vinden bij de (online) leefwereld van jongeren”, zegt jongerenwerker André Kuipers. “In de taal die jongeren spreken en in een vorm die hen aanspreekt. Ons jongerenmerk Bendr gaat daarbij helpen. Bendr staat voor ‘Ik ben er voor jou’, afgekort tot Bendr.”

Op de website vinden jongeren informatie over verschillende onderwerpen waar zij mee bezig zijn. “Natuurlijk staan de contactgegevens van onze jongerenwerkers er, zodat een jongere persoonlijk contact op kan nemen. Op een manier die de jongere prettig vindt: insta, whatsapp, via een contactformulier of face-to-face. Uiteraard vindt je Bendr ook terug op social media.”

Dit bericht is 1650 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief