Archieven

Dit bericht is 798 keer gelezen

jorislutzHAASTRECHT – Joris Lutz treedt zondag 13 januari op in Theater Concordia in Haastrecht met de voorstelling ‘Fred in de Haven’.

Het verhaal gaat over het hondje Fred. Hond Fred woont bij zijn baasje in Honderloo, maar wil wel eens wat meer zien van de wereld. Dus gaat hij alleen op pad. Al gauw verdwaalt Fred… Tijdens zijn zoektocht komt hij door Nederlandse steden en in Rotterdam beleeft hij spannende avonturen en ontmoet hij veel nieuwe vrienden. Maar komt hij ooit weer terug in Honderloo?

Is Fred nou helemaal de weg kwijt? Jazeker! Deze keer brengt zijn zoektocht hem in Rotterdam, een stad waar gewerkt wordt en waar zelfs honden hondenbanen hebben. Als Fred gaat werken in de haven dreigt alles fout te gaan en belandt hij bijna in Argentinië.

Deze voorstelling in Concordia begint om 14.00 uur. Kaarten (à 7,50 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). Met jeugdpaspoort Krimpenerwaard tien procent korting. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen ouder dan 3 jaar.

Dit bericht is 798 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief