Archieven

Dit bericht is 834 keer gelezen

Van links naar rechts: Thersa Noomen, Marike van der Linden, Janny van den Berg en Leonoor van Kempen

Van links naar rechts: Theresa Noomen, Marijke van der Linden, Janny van den Berg en Leonoor van Kempen

SCHOONHOVEN – Op de jaarvergadering van de EHBO vereniging zijn woensdagavond vier leden in het zonnetje gezet. Er is een lid ‘gepromoveerd’ tot erelid. Daarnaast zijn drie leden al veertig jaar lid van de vereniging.
Vanwege veertig jaar lidmaatschap zijn onderscheiden: Janny van den Berg, Marijke van der Linden en Leonoor van Kempen. Tot erelid is gemaakt Theresa Noomen, die vierentwintig jaar lang voorzitter is geweest. De leden ontvingen een presentje en bloemen. Voor Theresa was een halsketting gemaakt met pleister.
Het gaat goed met de vereniging. Sinds enige jaren is  weer gelukt om een nieuwe beginnerscursus te starten. Daarnaast is het ledenaantal toegenomen omdat, naast de traditionele EHBO lessen, ook cursussen reanimatie worden gegeven. De nieuwe cursisten, negen in totaal, hopen binnenkort examen af te leggen. Daarmee zijn ze vanaf dat moment volleerde EHBO-ers. Vorig jaar is er een geheel nieuw bestuur aangetreden, die vol enthousiasme zorgt dat alles keurig geregeld wordt.
Tot slot werd in de ledenvergadering een nieuwe voorzitter gekozen. Marinus Rooken uit Bergambacht heeft de functie aangenomen. Met een luid applaus werd dit bekrachtigd door de aanwezige leden.

Dit bericht is 834 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief