Archieven

Dit bericht is 2122 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Als we met de gebroeders Arnold en Nico de Jongste een rondje door hun vernieuwde supermarkt lopen worden zij voortdurend aangesproken door klanten die hen complimenteren en feliciteren met de inrichting en uitstraling van hun nieuwe winkel. “Zo gaat het nu al voor de derde dag op rij”, glunderen ze trots.

“Niet alleen wij zijn dik tevreden met het resultaat van drie weken verbouwen, onze gasten zijn dat ook!” Zelfs Sinterklaas en zijn gevolg kwamen nog even een kijkje nemen en de geheel vernieuwde Jumbo bewonderen.

Niet zonder reden, want hun Jumbo-filiaal op winkelcentrum De Korf is prachtig geworden. Het vloeroppervlak is met 250 vierkante meter uitgebreid en daarmee is ruimte gecreëerd voor ruime paden, meer schappen waarin een breder assortiment past en grotere versafdelingen, zoals de groente en fruitafdeling, de slagerij en de bakkerij.

“Daarin kunnen we veel meer wensen van de hedendaagse consument vervullen dan voorheen”, wijst Arnold onder meer op de hoek waarin verse maaltijden, zelfgemaakte pizza’s en kant en klare kipproducten uit eigen oven worden aangeboden. Jumbo beschikt over ovens en andere keukenapparatuur waarin ter zake kundige medewerkers de lekkerste producten klaarmaken. Alles met verse ingrediënten. Wat daar van overblijft gaat in de verse soep, die de klanten gratis wordt aangeboden. “Op die manier hoeven we veel minder weg te gooien.”

Dik tevreden zijn de gebroeders De Jongste ook over de renovatie van de buitenzijde van het pand. Moderne vormgeving met als blikvanger een grote raampartij die passanten een kijkje in de winkel gunt. “We zijn erg blij met Van der Vorm Vastgoed, die er alles aan doet winkelcentrum De Korf van een nieuwe allure te voorzien en verduurzaming hoog in het vaandel heeft.” Zo is er veel aandacht voor maximale verhoging van de isolatiewaarde en gaat het complex een groot deel van de benodigde energie opwekken door middel van zonnepanelen op het dak.

Over ‘service met een glimlach’ hadden de klanten al niet te klagen, maar Jumbo is er in geslaagd ook daarin nog een aantal verbeteringen door te voeren. Zo is er het Pick Up Point waar online bestelde boodschappen kunnen worden afgehaald, zijn er de zelfscanners waarmee de bezoekers hun boodschappen alvast kunnen scannen voor zij de kassa bereiken, een klantentoilet en een gezellige kletshoek met koffie, thee en water. “Alles om het onze gasten nog meer naar de zin te maken.” En dat allemaal bovenop de Laagste Prijsgarantie die Jumbo geeft.

Dit bericht is 2122 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief